Samsung Exynos 2400 порівняли з чипом Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Разом із флагманськими смартфонами Galaxy S24 і Galaxy S24+ компанія Samsung представила новий потужний чип Exynos 2400 з графікою AMD RDNA 3. Виробник заявив, що він нічим не поступається Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 у плані продуктивності, а деякі ранні тести навіть припускали, що в деяких сферах він може бути кращим.

Тепер у мережі з’явилися перші результати тестів синтетичної продуктивності. В’єтнамський YouTube-блогер Khoi Ngong протестував обидва чипи в AnTuTu, порівнявши Galaxy S24 на Exynos 2400 і Galaxy S24 Ultra з кастомною версією Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy.

Чип Samsung набрав 1,69 млн балів, а Qualcomm – 1,81 млн. Різниця в продуктивності становить ~7%. Однак цікаво, що на інших пристроях Snapdragon 8 Gen 3 видавав понад 2 млн балів. Ймовірно, AnTuTu ще не оптимізували утиліту під розігнаний чипсет Qualcomm.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тепер залишилося дочекатися, коли ці девайси потраплять до нас на огляд, щоб наживо порівняти їхню продуктивність.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.