Головне нововведення Samsung Galaxy S24 буде платним

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Samsung представила нові смартфони лінійки Galaxy S24, а разом з ними – нові нейромережеві опції OneUI 6. Про них розповіли в SamMobile.

Реклама

Згідно з джерелом, Galaxy AI став головним козирем на презентації нових смартфонів – компанія дуже старалася показати, що нейромережеві фічі OneUI 6 мають спонукати користувача купити Galaxy S24. До слова, трохи пізніше Galaxy AI прийде на Galaxy S23 і деякі “розкладачки” бренду.

Однак найголовніше, що потрібно знати про функції ШІ на Galaxy S24 – вони будуть платними. Samsung заявила, що покупці Galaxy S24 зможуть користуватися Galaxy AI безкоштовно протягом двох років, після чого доведеться оформити платну підписку. Без оплати нейромережеві функції відключаться. Вартість підписки не було озвучено; ймовірно, сама Samsung поки не визначилася з цифрою.

Хтось може порахувати, що його обдурили: заплативши за смартфон повну ціну на початку 2024-го, клієнт отримає урізаний смартфон на початку 2026-го, якщо не заплатить знову. Але насправді все чесно, оскільки Galaxy AI працює в хмарі, а не на пристрої.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ