Apple запатентувала “підводний” режим використання iPhone

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

У мережі з’явилися патентні зображення та опис “підводного” режиму роботи iOS, ще не анонсованого компанією. Схоже, Apple припускає, що деякі власники iPhone захочуть використовувати його під водою як камеру, а також помалювати або переглянути презентацію в таких незвичайних умовах.

Реклама


Згідно з патентом, “сухопутна” версія iOS не підходить для підводного використання: методи переміщення по інтерфейсу і анімації переходу “громіздкі і неефективні”. Судячи з ілюстрації, “в режимі дайвінгу” передбачається перехід на спрощений дизайн прошивки, за допомогою якого можна швидко відкрити “підводні” функції.

“[Він] надає електронним пристроям швидші та ефективніші методи доступу до підводних користувацьких інтерфейсів та інтерфейсів для взаємодії з електронним пристроєм, коли він перебуває під водою”, – йдеться в патенті.


Серед “підводних” функцій в Apple виокремлюють рішення для малювання та роботи з презентаціями (наприклад, у Keynote). Ще одна ілюстрація також демонструє застосунок камери зі спрощеним інтерфейсом. Головним аргументом його впровадження в компанії називають те, що смартфони виготовляються водонепроникними, тож користувачі використовують їх “під час занять у воді” або в інших діях, які “призводять до контакту з водою”.

Коли саме нововведення з’явиться в iOS (і чи з’явиться взагалі), невідомо.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ