Лімітована подарункова версія Realme GT 5 Pro Year of the Dragon вже у продажу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно компанія Realme представила Realme GT 5 Pro Year of the Dragon Limited Gift Box у Китаї. Подарунковий бокс складається з трьох предметів: Realme GT 5 Pro у кольорі Red Rock (16 ГБ + 1 ТБ), навушники Realme Buds Air 5 у кольорі Whale Blue та картки з зображенням року Дракона. Коробка вже доступна для придбання в Китаї.

Її можна придбати через китайські інтернет-магазини, такі як Jingdong, за 4 399 юанів ($614). Клієнти за межами Китаю також можуть отримати подарункову коробку через GeekWills.

Realme GT 5 Pro пропонує 6,78-дюймовий вигнутий LTPO OLED-дисплей з роздільною здатністю 1,5K, частотою оновлення до 144 Гц і піковою яскравістю 4500 ніт. Під капотом встановлений чіп Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 в парі з оперативною пам’яттю LPDDR5x і накопичувачем UFS 4.0. Він має операційну систему Realme UI 5.0 на базі Android 14.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Конфігурація задньої камери включає основний 50-мегапіксельний сенсор Sony (LYT-808), 8-мегапіксельний надширококутний модуль Sony (IMX355) та 50-мегапіксельну телефотокамеру з 3-кратним зумом Sony (IMX890). Крім того, телефон оснащений 32-мегапіксельною фронтальною камерою для селфі.

Живлення здійснюється від акумулятора ємністю 5400 мАг, а пристрій сумісний зі стандартами дротової та бездротової зарядки потужністю 100 Вт і 50 Вт. Крім того, гаджет оснащений захистом за стандартом IP54, подвійними стереодинаміками, ІЧ-бластером та підекранним датчиком відбитків пальців.

Realme Buds Air 5 оснащені функцією активного шумозаглушення до 50 дБ, що використовує надширокосмуговий частотний діапазон 4000 Гц для ефективного шумозаглушення. Для отримання захоплюючого звуку ці навушники оснащені 12,4-міліметровим титановим драйвером. Завдяки Bluetooth 5.3 навушники підтримують кодеки AAC та SBC. Навушники забезпечують кришталево чистий звук завдяки шести мікрофонам і технології шумозаглушення ENC на основі штучного інтелекту.

Для ігор навушники забезпечують низький час затримки відгуку 45 мс. Крім того, навушники можуть підключатися до двох пристроїв одночасно, що полегшує перемикання між ними.

Вони також є водонепроникними, з рейтингом IPX5, що робить їх придатними для використання під час тренувань або під невеликим дощем. Що стосується часу автономної роботи, то Realme Buds Air 5 забезпечують 7 годин відтворення без ANC і 4,5 години з ANC. Зарядний чохол збільшує загальний час автономної роботи до 38 годин. Крім того, вони мають функцію швидкої зарядки, що забезпечує 7 годин відтворення всього за 10 хвилин заряджання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.