OnePlus Nord 30 SE 5G: що відомо за результатами тестувань Geekbench та сертифікації

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus готується до можливого анонсу новинки – OnePlus Nord 30 SE 5G, що стає відомо за результатами тестувань та пройденої сертифікації. У серпні 2022 року компанія представила модель OnePlus Nord 20 SE 5G, оснащену чіпсетом Helio G35. Хоча у 2023 році бренд не випустив телефон під брендом Nord SE, нова модель може з’явитися найближчим часом.

OnePlus Nord 30 SE 5G недавно засвітився на Geekbench, розкриваючи інформацію про чіпсет, оперативну пам’ять та версію Android. За даними тесту, пристрій може використовувати чіпсет MediaTek Dimensity 6020, мати 4 ГБ оперативної пам’яті та працювати на Android 13. Це також свідчить про можливий перехід від 4G до 5G-зв’язку.

Однак деталі щодо інших характеристик залишаються невідомими. Раніше модель отримала сертифікат TUV, вказуючи на акумулятор ємністю 4880 мАг та швидку зарядку 33 Вт. Ці характеристики можуть зробити OnePlus Nord 30 SE 5G одним із найдоступніших 5G-телефонів від бренду.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також важливо відзначити, що попередня модель, OnePlus Nord 20 SE, була ребрендинговою версією Oppo A77. Є вірогідність, що Nord 30 SE 5G буде ребрендингом Oppo A79 5G, представленого у жовтні 2023 року. Очікується, що офіційний анонс новинки може відбутися найближчими тижнями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.