Серія iPhone 16 Pro буде оснащена новітнім модемом Qualcomm X75 5G

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

В інтернеті з’явилася інформація про те, що майбутні моделі Apple iPhone 16 Pro стануть першими смартфонами, що підтримують новий стандарт 5G Advanced завдяки новітньому модему Qualcomm Snapdragon X75.

Реклама

Ця новина з’явилася в дослідницькій записці інвестиційної компанії Haitong International Securities, якою поділився технологічний аналітик Джефф Пу. За словами Пу, тільки пристрої iPhone 16 серії Pro будуть оснащені новим модемом, а iPhone 16 і 16 Plus використовуватимуть Snapdragon X70, який дебютував у серії iPhone 15 у 2023 році.

Модем Snapdragon X75 вперше було анонсовано в лютому минулого року на MWC у Барселоні. Повідомляється, що модем може забезпечити найшвидший у світі низхідний зв’язок 5G у діапазонах нижче 6 ГГц. Він також має збільшену пропускну спроможність мережі та поліпшену ефективність використання спектра порівняно зі своїм попередником.

MacRumors припускає, що корпорація Apple, може рекламувати 5G Advanced як ключовий аргумент на користь моделей iPhone 16 Pro, так само, як вона просувала LTE Advanced на iPhone 6s у 2015 році. Однак доступність і покриття мереж 5G Advanced можуть варіюватися залежно від регіону та оператора зв’язку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: