З липня всі додатки повинні підтримувати iPhone X

Apple поставила ультиматум розробникам додатків. Компанія вимагає, щоб оновлені додатки обов’язково використовували iOS 11 SDK і підтримували здатність Super Retina на iPhone X, повідомляє Appleinsider.

Нові вимоги з’явилися на офіційному сайті Apple для розробників. Компанія хоче, щоб творці додатків почали використовувати iOS 11 SDK і додали підтримку дисплея iPhone X. Якщо розробники цього не зроблять до липня, Apple не буде схвалювати оновлення програм.

iOS 11 надає інноваційні функції і перероблений App Store сотням мільйонів клієнтів по всьому світу. Ваші додатки можуть запропонувати більш інтелектуальні, уніфіковані і захоплюючі можливості за допомогою Core ML, ARKit, нових API-інтерфейсів камери, SiriKit, інтеграції з Apple Music і перетягування на iPad. Починаючи з липня 2018 року, всі оновлені додатки, що відправляються в App Store, повинні використовувати iOS 11 SDK і підтримувати дозвіл Super Retina на iPhone X.

Apple

Apple регулярно вносить зміни в правила App Store. Але розробники компанії теж не поспішали додавати підтримку iPhone X. Відеоредактор iMovie для iOS тільки в квітні отримав оновлення, в якому додали підтримку Super Retina.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.