iPhone 15 Pro Max залишиться найбільш продаваною моделлю на початку 2024 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone 15 Pro Max залишиться найбільш продаваною моделлю в першій половині цього року, вважає аналітик Apple Мінг-Чі Куо.

У своїй останній замітці на Medium, Куо зазначив, що iPhone 15 Pro Max, як і раніше, становитиме 40-45% усіх постачань iPhone 15 у 1 кварталі 2024 року”, що матиме “вирішальне значення” для тайванського постачальника об’єктивів для камер Largan у період жвавого міжсезоння в першій половині року.

Крім того, що iPhone 15 Pro Max є преміум-моделлю з найбільшим дисплеєм у 6,7 дюйма, він також оснащений 5-кратним телезумом або об’єктивом “тетрапризма”, який не зустрічається в інших моделях. За словами Куо, тільки завдяки такому об’єктиву в моделі Pro Max виручка компанії Largan за перше півріччя збільшиться на $108,8-121,6 млн.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що iPhone 16 Pro буде оснащений більшим 6,3-дюймовим дисплеєм порівняно з 6,1-дюймовим iPhone 15 Pro. Ця зміна збільшить загальний розмір пристрою, що забезпечить додатковий внутрішній простір для об’єктива.

Згідно зі звітом видання The Elec, Apple додасть LG Innotek як ще одного постачальника складного зум-модуля, використовуваного в технології, у спробі забезпечити виробництво для збільшення кількості необхідних пристроїв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.