Realme готує новинку: Note 1 з камерою на 108 Мп

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Realme оголосила про випуск нової лінійки смартфонів, яка отримала назву Note. За останніми витоками інформації стало відомо, що модель Realme Note 1 вийде на ринок у січні 2024 року, конкуруючи з Infinix Note 30 та Redmi Note 13. Що робить його особливим?

Реклама

Realme Note 1 оснащений 6,67-дюймовим OLED-екраном з роздільною здатністю Full HD+ та частотою оновлення 120 Гц. Фронтальна камера на 16 Мп та сканер відбитків пальців під дисплеєм додають комфорту користування.

Задню частину смартфона займають три камери: 108 Мп + 8 Мп + 2 Мп. Таке потужне камерно-модульне рішення обіцяє високоякісні знімки та багато можливостей для творчості.

Realme Note 1 працюватиме на чіпсеті Dimensity 7050, обладнаний акумулятором на 5000 мАг і можливістю швидкої зарядки 67 Вт. Це робить його конкурентоспроможним в сегменті середнього класу.

За технічними характеристиками, Realme Note 1 нагадує Realme 11 Pro, але з додатковою 108-мегапіксельною камерою. Схоже, цей смартфон буде чимось середнім між 11 Pro та 11 Pro+ та стане оптимальним вибором для тих, хто цінує якість знімків, не переплачуючи за флагманські можливості.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGSMArena

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ