Новий витік Samsung розкриває потужне дизайнерське рішення Galaxy S24 Ultra

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Компанія Samsung ухвалила рішення, яке матиме наслідки для користувачів Galaxy і всієї індустрії смартфонів.

Реклама

Джастін Діас з Android Headlines повідомив, що Samsung має намір забезпечити сім років оновлень для власників Galaxy S24. Залишається незрозумілим, чи відноситься це до семи років оновлень версії Android або просто до семи років оновлень безпеки. У будь-якому разі, це значне поліпшення порівняно з чотирма роками оновлень, які Samsung зараз надає для своїх флагманів і ключових смартфонів.

Коли Google випустила телефони Pixel 8 і Pixel 8 Pro у жовтні 2023 року, вона розширила вікно підтримки Android до семи років, неявно кинувши виклик іншим виробникам. Незалежно від того, чи було це частиною плану або відповіддю на крок Google, схоже, що Samsung готується відповісти на цей виклик.

Бенефіціарами цього кроку стануть не лише власники Samsung. Оскільки Samsung є одним із найбільших виробників Android і виступає за семирічну підтримку “материнського корабля”, інші учасники галузі, ймовірно, відчують посилення тиску, щоб наслідувати його приклад.

Одне з ключових повідомлень, яке, як очікується, донесе Samsung, – це продуктивність і потужність серії Galaxy S24. Це, безсумнівно, буде пов’язано з можливостями штучного інтелекту в телефонах (і в хмарі), але це також стосуватиметься всієї екосистеми додатків та ігор Galaxy. Максимальне використання апаратного забезпечення має вирішальне значення.

Саме тут на перший план виходить охолодження. Хоча Samsung і не вдається до екстремальних заходів, характерних для суто ігрових телефонів, які включають активне охолодження, вентилятори та вентиляційні отвори, південнокорейська компанія включила в нові телефони більш потужне охолодження. Останні подробиці підтверджують інформацію, що просочилася раніше, про більшу випаровувальну камеру у всіх трьох моделях, а також деякі конкретні цифри: Galaxy S24, як очікується, буде в 1,5 раза більшим, S24+ – в 1,6 раза, а S24 Ultra – в 1,9x.

Чим холодніше працюють чіпи, тим вища їхня продуктивність. Будь-які вимоги до стабільної продуктивності (наприклад, у популярних ігрових іграх, таких як Genshin Impact або Call Of Duty) будуть значною мірою залежати від постійного охолодження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: