Samsung Galaxy Y55 вперше засвітився на фотографіях

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Майбутній середньобюджетний смартфон Samsung з номером моделі SM-C5560 засвітився в базі китайського регулятора TENAA. Імовірно, девайс отримає назву Galaxy Y55.

Реклама

Згідно з TENAA, Samsung SM-C5560 запропонує мінімалістичний дизайн із закругленою задньою панеллю і трьома вертикально розташованими модулями камер. На правому торці видно гойдалку регулювання гучності і клавішу ввімкнення. Найімовірніше, сканер відбитків пальців буде вбудований в екран.

У документах сертифікації зазначено, що пристрій підтримує швидку зарядку потужністю 45 Вт через сумісний блок живлення EP-TA200. Однак у комплектацію Galaxy Y55 він не входить.

Також стало відомо, що Galaxy Y55 отримає 6,67-дюймову OLED-панель із роздільною здатністю FHD+ і високою частотою оновлення 120 Гц, чипсет із тактовою частотою 2 ГГц (назва не вказана), 8/12 ГБ оперативної пам’яті та акумулятор ємністю 5000 мАг.

Також девайс буде оснащений трьома камерами на 50+8+2 Мп і фронталкою на 13 Мп. Ймовірно, інші подробиці з’являться найближчими днями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: