Samsung усе скопіював у Apple: з’явилися перші фотографії S24 Ultra у кольорі “натуральний титан”

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Про флагман південнокорейського бренду відомо майже все за кілька днів до презентації. Сьогодні з’явилися нові фотографії пристрою, що демонструють новий колір корпусу.

Реклама

Samsung S24 Ultra покажуть лише за кілька днів, проте ми знаємо про майбутній флагман південнокорейського бренду практично все. А сьогодні інсайдер Ice Universe злив свіжі фотографії пристрою, які ясно демонструють, чим надихалися інженери Samsung, коли проєктували новий смартфон. Все виявилося очевидним – смартфонами Apple.

І йдеться не про дизайн корпусу. Він залишився незмінним: гострий прямокутний брусок із заліза і скла із закругленими бічними гранями (і плоскими нижніми) в дусі смартфонів Lumia. Характерний блок камер теж на місці. Компанія не стала перевинаходити флагманську лінійку заново, залишивши всі знайомі риси на місці.


Але ось матеріали і кольори змінилися. Як розповів дизайнер, компанія Samsung вирішила йти по стопах Apple (хто б сумнівався), тому як основний матеріал корпусу вибрала титан. Той самий, що використовувала Apple у виробництві своїх флагманів.

Але на цьому Samsung не зупинилися. Вони вирішили, що якщо почали надихатися, треба надихатися на повну, тому запозичили в Apple не тільки матеріал корпусу, а й фірмовий колір – “натуральний титан”. На знімках, опублікованих інсайдером, ясно видно, що колір дуже схожий на той, що використовувала Apple у своїх флагманських пристроях. Відмінності знайти можна, але вони багато в чому пов’язані з особливостями колірної палітри титану: на знімках під певним світлом відтінок може змінюватися.


Надихатися ідеями Apple – нормальна історія для Samsung. Хоча іноді доходить до смішного. Коли інженери з Купертіно заявляли про відмову від роз’єму для навушників, Samsung жартували над цим рішенням у соціальних мережах, висміюючи конкурента. А через рік самі відмовилися від роз’єму у флагманських моделях.

Після в Apple вирішили піклуватися про природу і відмовилися від зарядного блока. Samsung почали істерично висміювати це рішення в рекламі, хизуючись тим, що у них блок на місці. Але минув рік і флагманські пристрої лінійки почали поставлятися без жодних блоків живлення.

Тому нічого дивного в бажанні Samsung копіювати більш успішного конкурента немає. Дивно тільки, що раніше вони не випустили рекламу, в якій висміяли б титанові рамки iPhone.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ