У Samsung Galaxy S24 буде серйозний мінус

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Анонс флагманської серії Samsung Galaxy S24 заплановано на 17 січня. За тиждень до анонсу залишилося небагато секретів: ми вже знаємо технічні характеристики, дизайн і навіть європейську ціну. Нові витоки розкрили серйозні недоліки базової моделі.

Реклама

Чутки припускали, що Galaxy S24 Ultra буде єдиною моделлю в лінійці на платформі Snapdragon 8 Gen 3, і тепер ці дані підтвердилися: базові S24 і S24+ будуть оснащені процесором Exynos 2400.

Exynos – це власний чіп Samsung, і хоча він добре показав себе в тестах, він виявився слабшим за конкурентів Qualcomm майже у всіх сценаріях. І це навіть з урахуванням того, що Snapdragon також збільшив свою потужність за останні кілька років. Згідно з тестами, він на 30% потужніший за Apple A17 Pro в новому iPhone.

Топовий Galaxy S24 Ultra незабаром буде розігнаний до рекордних 3,4 ГГц за допомогою Snapdragon 8 Gen 3 скрізь, включаючи Європу. На момент запуску це буде найпотужніший Android-смартфон на ринку. До речі, частота Exynos 2400 становить 3,21 ГГц.

Згідно з витоками інформації, компанія має намір реалізувати в лінійці Galaxy S24 всі останні тренди і функції. Як мінімум, ми чули про підтримку супутникового зв’язку та титанову раму, а акумулятор буде модернізовано за технологією електромобілів для подальшого збільшення часу автономної роботи.

Однак найбільша увага буде приділена штучному інтелекту (ШІ). Оскільки виробники просувають бренд Galaxy AI з осені, очікується, що нові смартфони матимуть низку розумних функцій. Однією з них є голосовий перекладач, який активуватиметься під час дзвінка і перекладатиме сказане в режимі реального часу.

Презентація серії Galaxy S24 та інших гаджетів Samsung відбудеться 17 січня о 20:00.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ