Маркетингові матеріали розкривають нові подробиці про лінійку Samsung Galaxy S24

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Стався витік інформації від інсайдерів, перед офіційним анонсом серії смартфонів Samsung Galaxy S24. У промоматеріалах розкриваються не тільки технічні аспекти, а й ключові характеристики, надається особлива увага деталям.

На зображеннях промоматеріалів видно “водяні знаки” Training Use Only і Retail Training, імовірно, призначені для навчання персоналу в роздрібних точках продажів. Згідно з витоком, процесор Exynos 2400 має перевагу над спеціальною версією Snapdragon 8 Gen 2 для Galaxy S24. NPU цього чипа, судячи зі сказаного, на 18% потужніший, “вбудовування” на 32%, а сам CPU на 25%. Цікаво відзначити, що новий процесор, за чутками, буде доступний тільки в базовій і “плюсовій” моделях для певних країн.

Також відзначаються поліпшення в системі охолодження: випарна камера в Galaxy S24 Ultra збільшиться в 1,9 раза, в S24+ – в 1,6 раза, а в базової версії S24 – в 1,5 раза порівняно з попередниками. Заявлена збільшена на 12% швидкість відгуку дисплея і підтримка трасування променів, що стане особливо актуальним в іграх, таких як Racing Master, NighCrow, Diablo Immortal і Tarisland.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Додаткові деталі стосуються характеристик дисплеїв: діагональ матриці Galaxy S24 Ultra очікується на рівні 6,8 дюйма, у S24+ і S24 – 6,7 дюйма і 6,2 дюйма відповідно. Пікова яскравість підсвічування на окремих ділянках екрана сягне до 2600 ніт.

Galaxy S24 Ultra обіцяє “нову квадрокамеру” з кратністю зуму 2x, 3x, 5x і 10x (останнє значення для гібридного наближення). Заявлена можливість створення 50-мегапіксельних знімків і запис 8K-відео на телеоб’єктив. Базова і “плюсова” моделі повинні отримати дворазовий і оптичний триразовий зум відповідно.

На одному зі слайдів презентовано забарвлення смартфонів із приставкою Titanium у версії S24 Ultra. Згадано чотири “титанових” відтінки: чорний, сірий, фіолетовий і жовтий. Дата презентації серії Samsung Galaxy S24 призначена на 17 січня.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.