В мережу потрапили свіжі фотографії Samsung Galaxy S24 Ultra

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Подія Samsung Unpacked, присвячена серії Galaxy S24, вже не за горами, вона запланована на 17 січня, а це означає, що більше пристроїв вже з’явилося у вільному доступі. Нещодавно ми бачили витік одного з таких S24 Ultra, а тепер у нас з’явився новий витік з кількома фотографіями.

На них, схоже, знову зображений телефон у золотистому кольорі з відповідною середньою рамкою. Цього разу ми не бачимо дисплей пристрою спереду, але, мабуть, маємо ще більш захопливий бічний ракурс. Він демонструє нову титанову рамку, яка, як кажуть, поєднує в собі міцність і легкість конструкції на абсолютно новому рівні, так само, як і в останньому флагмані Apple.

Якщо у когось були сумніви щодо того, що S24 Ultra відмовиться від фірмового вигнутого дисплея Samsung і стане пласким цього року, то, мабуть, немає кращого ракурсу, щоб продемонструвати, що цього року дисплей дійсно ідеально плаский.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чесно кажучи, навряд чи залишилося щось, чого б ми ще не знали про майбутній Galaxy S24 Ultra. Щоб дізнатися більше, ви можете ознайомитися з нашим вичерпним оглядом витоків.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.