Samsung Galaxy S24, Galaxy S24 Plus і Galaxy S24 Ultra оновлюватимуться до 2031 року

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Ресурс Android Headlines опублікував нові цікаві подробиці про майбутні флагмани Samsung – Galaxy S24, Galaxy S24 Plus і Galaxy S24 Ultra. Повідомляється, що апарати будуть оновлюватися не п’ять років, як це зараз заведено в корейської компанії (якщо говорити про флагмани), а всі сім років. Тобто вони отримуватимуть оновлення до 2031 року.

Реклама

Причому – це важливий момент – ідеться не тільки про оновлення безпеки: смартфони отримають сім оновлень Android (тобто фінальною стане Android 21) і невідому кількість ітерацій фірмового інтерфейсу One UI.

Цей крок напевно порадує тих, хто вже придивляється до Galaxy S24, але його не можна назвати ексклюзивним для індустрії: приблизно така сама за тривалістю програмна підтримка в Apple, а Google раніше анонсувала сім років підтримки для своїх флагманів Pixel 8 і Pixel 8 Pro.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: