Флагмани 2023-го: 3 найкращі смартфони на Android

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Почнемо з того, що у 2023 році всі флагмани на диво гарні! Але якщо все ж таки відкинути зайве, то вийде наш сьогоднішній список: моделі, про які без тіні сумніву можна сказати «Топ за свої гроші»!

Реклама

Oppo Find X6 Pro

Ви могли про нього навіть не знати, а тим часом Oppo Find X6 Pro можна сміливо назвати найкращим смартфоном першої половини 2023 року. Чому? Це повноцінний флагман, який має все флагманське: вологозахист IP68, природно Snapdragon 8 Gen 2, акумулятор 5000 мА/год (це 6-7 годин роботи екрану), внизу швидкий USB type-c версії 3.1.

Дисплей, звісно, ​​LTPO 3 версії. До 120 ГЦ змінюється частота. Це яскравий дисплей на 2500 nit – яскравіше, по суті, тільки новітні Xiaomi 13 Ultra. Основна камера Sony IMX989 з найбільшим сенсором, який уловлює стільки світла, що навіть увечері та вночі фотографії будуть дуже якісні. Навіть у Samsung Galaxy S23 Ultra практично вдвічі менше сенсора! Та й телевізор у Оппо кращий.

І при всьому перерахованому ціна дуже підйомна – 30 тисяч гривень на AliExpress. Але основний мінус: купити Oppo Find X6 Pro ви можете тільки з Китаю. Тобто у разі чого всі гарантійні питання доведеться довго вирішувати через продавця за тисячі кілометрів від вас. Однак, Google Сервіси підключаються без проблем через APK, російська мова є – з цим все добре.

Samsung Galaxy S23 Ultra

Galaxy S23 Ultra хороший тим, що він взагалі все, що ви хотіли від телефону, і навіть більше. Вологозахист, швидкодія, новий процесор, внизу USB 3.1, відмінний стереодинамік… Хіба що немає інфрачервоного порту (а ось у Xiaomi він є).

Крім того, акумулятор телефону став потужнішим. Всього рік тому Samsung був середнячком автономності – 4-5 годин роботи екрану при активному використанні. Тепер же – стабільно 5-6, а то й 8 годин, ось це прогрес, Samsung молодці!

Мінуси:

  • Триразовий телевізор у Huawei або Oppo набагато краще
  • Основна камера 200 Мп за деталізацією теж програє конкурентам (хоча з додатком Google Камера вийде потужніше)
  • За швидкістю зарядки програє китайцям – заряджається цілу годину з гаком.

Безумовні плюси:

  • Динамічний діапазон
  • HDR
  • Велика кількість камер

Важливо: Samsung Galaxy S23 Ultra – це єдиний смартфон, який має десятикратне збільшення. Тобто, якщо ви фотографуєте гори або Місяць, то такі об’єкти в більшості випадків будуть більш детальними, ніж на будь-якому іншому смартфоні.

Xiaomi 13 Ultra

55 тисяч гривень! Так, у подарунок ще йде флагманський годинник S1, але ціна все одно неймовірна! Чому ж люди, на думку виробника, мають купувати за ці гроші не iPhone, а саме Xiaomi? Зараз розберемося.

Можна сказати, що Xiaomi 13 Ultra – це один із найвдаліших флагманів 2023 року. По-перше, можливості фото: не унікальні, але дуже приємні. Є деякі огріхи з обробкою світлих об’єктів, з відео, але в цілому ви відчуваєте, що користуєтеся професійним, у повному розумінні цього слова, смартфоном. Та й виглядає він дуже переконливо. По-друге, дивовижний портретний режим. Знімки бувають темними, але це, напевно, виправлять з апдейтами.

Звичайно, топовий процесор, пам’ять, екран, непогана автономність. Xiaomi переплюнули свій 12S Ultra навіть по ергономіці: у того були трохи похилі грані, а у цього плоскі – приємніше користуватися, ніж попередніми моделями. Є два телевізори, 2,6 та п’ятикратне збільшення, основна камера з дюймовим сенсором та надшириком. Одним словом, Xiaomi 13 Ultra можна сміливо рекомендувати. 

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ