Xiaomi представила недорогі смартфони POCO X6 і POCO X6 Pro

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Новинки отримали шикарні AMOLED-дисплеї та тривалу підтримку ПЗ.

Реклама

Компанія Xiaomi провела чергову масштабну презентацію апаратних новинок, на якій були представлені смартфони POCO X6 і POCO X6 Pro.

Зовні POCO X6 і X6 Pro максимально схожі на Redmi Note 13 Pro і Redmi K70e, але відрізняються набором характеристик.


Обидві новинки пропонують плоский 6,67-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 1,5К, частотою оновлення 120 Гц, підтримкою Dolby Vision, підекранним сканером відбитків пальців і піковою яскравістю в 1800 ніт. Екран захищений склом Gorilla Glass Victus.


На задній панелі розташований витягнутий прямокутний блок із трьома камерами: основною на 64 Мп з оптичною стабілізацією зображення, надширококутним об’єктивом на 8 Мп і макромодулем на 2 Мп. Роздільна здатність селфі-камери – 16 Мп.


Базовий POCO X6 отримав чипсет Snapdragon 7s Gen 2, а POCO X6 Pro оснащений процесором Dimensity 8300-Ultra. Обидва пристрої пропонують до 12 ГБ оперативної і до 512 ГБ вбудованої пам’яті. Стандартна модель поставляється з акумулятором ємністю 5100 мАг з підтримкою зарядки потужністю 67 Вт, а “прошка” – з батареєю на 5000 мАг із зарядкою до 90 Вт.


POCO X6 Pro – перший глобальний смартфон Xiaomi, який поставляється з HyperOS “з коробки”. Базовий POCO X6 працює на Android 13 з оболонкою MIUI 14, але бренд обіцяє випустити оновлення найближчим часом.

Ціни на POCO X6 стартують з $265 за версію 8/256 ГБ, а на POCO X6 Pro – з $325.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: