Huawei P70 отримає найпотужніший чипсет Kirin, який компанія розробляла 3 роки

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Інсайдер під ніком Smart Pikachu поділився в соцмережі Weibo деякими подробицями про майбутній флагманський чипсет HiSilicon Kirin 9010, який буде використовуватися у флагманській серії HUAWEI P70.

Реклама

За словами джерела, робота над чипом ведеться вже понад три роки. Судячи з усього, Kirin 9010 буде побудований за 3-нм техпроцесом SMIC. Він запропонує продуктивність на рівні Snapdragon 8 Gen 3 і підтримку мереж 5G, однак, інформації про архітектуру ядер і тактову частоту поки немає.

Разом із процесорами власної розробки, флагмани серії P70 також отримають 1-дюймові сенсори камер, над якими HUAWEI працює кілька років. Очікується, що до нового модельного увійдуть три пристрої: базовий P70, P70 Pro і P70 Art.

Презентація нових флагманських пристроїв HUAWEI має відбутися вже в березні. Швидше за все, ми дізнаємося більше подробиць про серію P70 найближчими тижнями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: