Усі особливості Samsung Galaxy S24 Ultra розкрито пам’яткою для продавців

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Напередодні презентації серії смартфонів Samsung Galaxy S24 інсайдери роздобули промоматеріали, які в деталях розкривають відмінності майбутніх новинок від попередників. У них не тільки демонструються технічні характеристики апаратів, а й підкреслюються їхні ключові споживчі властивості.

Реклама


Зображення рясніють “водяними знаками” Training Use Only і Retail Training – ймовірно, це спеціальна пам’ятка для продавців. Перше розкриває переваги процесора Exynos 2400 над спецверсією Snapdragon 8 Gen 2 для Galaxy. Якщо вірити написаному, NPU фірмового чипа на 18% потужніший, ніж у конкурента, “вбудовування” – на 32%, а сам CPU – на 25%. З чуток, новий процесор буде встановлений тільки в базовій і “плюсовій” версіях смартфона для деяких країн.

Повідомляється і про поліпшення системи охолодження – випарна камера Galaxy S24 Ultra має збільшитися в 1,9 раза, як порівняти з попередником, у S24+ – в 1,6, а в базового S24 – в 1,5 раза. Також заявлені збільшена на 12% швидкість відгуку дисплея і підтримка трасування променів. Як приклад ігор із цією технологією згадуються Racing Master, NighCrow, Diablo Immortal і Tarisland.


На другій картинці розкрито частину характеристик екранів гаджетів. Очікується, що діагональ матриці Galaxy S24 Ultra становитиме 6,8 дюйма, S24+ і S24 – 6,7 дюйма і 6,2 дюйма відповідно. При цьому пікова яскравість підсвічування новинок на окремих ділянках екрана становитиме до 2600 ніт.


Крім того, згідно з джерелом, Galaxy S24 Ultra має отримати “нову квадрокамеру” з кратністю зуму 2x, 3x, 5x і 10x (останнє значення вказано для гібридного наближення). Заявлена можливість створення 50-мегапіксельних знімків і запису 8K-відео на телеоб’єктив. Базова і “плюсова” модель повинні отримати дворазовий і оптичний триразовий зум відповідно.


Нарешті, на одному зі слайдів показано забарвлення смартфонів із приставкою Titanium у версії S24 Ultra. Всього згадано чотири “титанових” відтінки: чорний, сірий, фіолетовий і жовтий. Презентація серії смартфонів Samsung Galaxy S24 має відбутися 17 січня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: