Коли вийде iOS 17.3

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Apple працює над оновленням iOS 17.3 і вже випустила три бета-версії для розробників та публічних бета-тестерів. Оновлення не таке велике за кількістю нових функцій, як попереднє оновлення iOS 17.2, тому період тестування не буде таким довгим, і ми очікуємо, що воно буде запущено до кінця січня.

Реклама

З точки зору часу, запуск на тижні 22 січня може мати найбільший сенс. У нас було три бета-версії, дві з яких не додали нічого особливо помітного, що свідчить про те, що залишилося не так багато тестування. Якщо Apple планує запустити оновлення 22 або 23 числа, ми можемо очікувати побачити реліз-кандидат версію оновлення iOS 17.3 15 числа, після чого відбудеться запуск.

Apple також може випустити iOS 17.3 на тижні 29-го числа, але саме на цьому тижні вийде visionOS і гарнітура Vision Pro. Apple іноді пов’язує випуски оновлень програмного забезпечення разом, але, оскільки це абсолютно нова операційна система, visionOS навряд чи буде супроводжуватися будь-якими іншими оновленнями.

Останнє оновлення операційної системи, яке Apple випустила у 2015 році, було watchOS. watchOS вийшла офіційно у п’ятницю, 24 квітня 2015 року, в той самий день, коли з’явилися перші моделі Apple Watch.

Минулого року Apple випустила iOS 16.3 23 січня, а у 2022 році Apple випустила iOS 15.3 26 січня, тож дата запуску iOS 17.3 22 січня буде відповідати графіку випуску попередніх оновлень Apple.

Головною новою функцією iOS 17.3 є захист від викрадених пристроїв – функція, яка не дозволяє злодію, який якимось чином отримав доступ до вашого iPhone і вашого пароля, отримати доступ до конфіденційної інформації. Вона блокує кілька функцій за скануванням Face ID, не дозволяючи злодієві переглядати паролі брелоків iCloud, вимикати режим “Загублений”, користуватися платіжними методами Safari тощо.

Вона також додає затримку на основі часу перед тим, як дозволити вимкнення Face ID, Find My або захисту від викрадення пристрою, а також перед тим, як дозволити зміну пароля Apple ID або пароля iPhone.

Разом із захистом від викрадених пристроїв, iOS 17.3 додає функцію “Спільні плейлисти Apple Music”, яка спочатку призначалася для iOS 17.2. Завдяки спільним спискам відтворення кілька людей можуть створювати один спільний список відтворення Apple Music.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: