Найпотужніший Samsung за весь час протестували в Geekbench

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Флагманські смартфони Samsung Galaxy S9 і S9 plus продаються не дуже добре. По цьому багато хто чекає Samsung Galaxy Note 9 з надією що ця модель буде кращою. Деякий час назад пішли чутки про те що через погані продажі S9 і S9 plus Note 9 представлять раніше наміченого часу. І все вказує на те що смартфон представлять в липні. Samsung Galaxy Note 9 засвітився в Geekbench, зазвичай це відбувається коли смартфон пройшов всі процеси підготовки смартфона до продажу.

За результатами Geekbench, можна побачити що флагман від Samsung набрав досить значний результат. В одноядерному режимі Note 9 набрав 5162 балів а в багатоядерному 10 704 балів. В середині знаходиться поліпшена версія процесора Exynos 9810 який стоїть в смартфонах Galaxy S9 і 9 plus-Exynos 9815. І вперше смартфон компанії Samsung отримає 8 ГБ оперативної пам’яті. Все це працює на Android 8.1 Oreo. Все це в сумі допомогло Gelaxy Note 9 обійти по продуктивності навіть Iphone X який працює на процесорі Apple A11 Bionic. Імено цей процесор вважається найпотужнішим процесором в мобільних гаджетах. Похоже компанія Samsung вирішила зробити ставку на продуктивність свого флагмана.

На жаль більш докладних характеристик не вдалося виясніть. Но раніше говорилося що Samsung Galaxy Note 9 отримає сканер відбитка пальця вбудований в дисплей не знаю на скільки це правда але залишилося не дуже багато часу до презентації, скоро все дізнаємося.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОprostotech.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.