Найприкріше нововведення у смартфонах Samsung Galaxy підтверджено

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.
Новий звіт підтвердив, що майбутні флагмани Samsung Galaxy будуть частково переведені на власні чіпи компанії. Про це написали у SamMobile.

Раніше ми розповідали, що Samsung збирається повернутися до власних чіпів Exynos 2400 у майбутній лінійці Galaxy S24. Компанія раніше вже розділяла «начинку» своїх пристроїв залежно від регіону: смартфони для США оснащувалися процесором Snapdragon, а решта виходила на Exynos, що сильно дратувало покупців.

Схоже, що у 2024 році Samsung справді повертається до Exynos. Свіжий звіт підтверджує, що в Galaxy S24 та Galaxy S24 Plus для європейських країн буде встановлений чіп Exynos 2400 – це процесор із тактовою частотою 3,2 ГГц, зібраний за техпроцесом 4-нм. Топовий Galaxy S24 Ultra отримає Snapdragon 8 Gen 3 у всіх країнах, причому розігнану його версію.

Реклама

Безперечно, покупцям флагманської лінійки Samsung Galaxy прикро віддавати гроші за версію з Exynos, коли в інших країнах за ту саму суму можна отримати більш спритний та перспективний смартфон зі Snapdragon. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: