Названо найпотужніші смартфони у світі

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Опубліковано свіжий рейтинг найпродуктивніших смартфонів за версією AnTuTu. Усі гаджети в списку продаються на глобальному ринку. Дані зібрано в період з 1 по 31 грудня 2023 року, йдеться на сайті бенчмарка.

Реклама

Хто в топі

Лідер змінився. Королем AnTuTu визнали iQOO 12, у тестах він набирає понад 2 млн балів. У цьому допомагає найпотужніший процесор на борту – Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3. Його доповнює окремий чип Q1, який знижує енергоспоживання на 10%, підтримує високу роздільну здатність в іграх і зберігає комфортну температуру смартфона.

Рейтинг субфлагманів очолив realme GT Neo5 SE, в основі якого лежить спритний чипсет від Qualcomm – Snapdragon 7+ Gen 2. Гаджет набирає в тестах продуктивності в середньому 1 184 497 балів.

Що в Apple

У власників iOS-гаджетів нічого не змінюється. Топ-10 в точності повторює аналогічний листопадовий рейтинг. Різницю видно лише в балах, і то вона незначна.

На першому і другому місцях розташувалися планшети iPad із процесором Apple M2. За ними теж слідують планшети, але вже з чіпом M1 всередині.

Смартфони iPhone 15 Pro і 15 Pro Max посіли шостий і сьомий рядки рейтингу відповідно. Їхні попередники показали слабші результати. Замикає топ-10 телефон із великим екраном iPhone 15 Plus.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: