Новий двосторонній розкладний пристрій від Samsung може стати майбутнім лінійки Galaxy Z Flip

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Як завжди, Samsung має значну присутність на CES 2024. Від штучного інтелекту і роботів до звичайних і прозорих телевізорів – компанія має багато нових технологій, якими вона може похвалитися на виставці електроніки в Лас-Вегасі. Найновіша новинка від Samsung – це концепт складного телефону, який перевертає ідею Galaxy Z Flip на зворотний бік… буквально.

Реклама

Пристрій, про який йде мова, називається In&Out Flip. Продукт Samsung Display, In&Out Flip – це телефон, який складається на 360 градусів. Це означає, що на відміну від традиційних розкладних телефонів, які складаються в замок, цей телефон також повністю розкладається. Пристрій усуває необхідність у додатковому екрані-обкладинці, оскільки основний складаний дисплей також розкладається назовні. Samsung стверджує, що використання одного дисплея дозволяє отримати більш витончений і тонкий дизайн.

“In&Out Flip – це технологія, яка може стати новою альтернативою для споживачів, які віддають перевагу смартфонам у формі бруска через товщину складаних продуктів, – сказав представник Samsung Display. “При складанні назовні як передня, так і задня частина пристрою може використовуватися як екран, створюючи новий користувацький досвід”.

Samsung також заявляє про довговічність In&Out Flip, стверджуючи, що панель пройшла випробування на складання в екстремальних температурах від -20 до -60 градусів за Цельсієм. Компанія також перевірила міцність дисплея, кидаючи на нього баскетбольні м’ячі, натираючи піском і занурюючи у воду.

Окрім In&Out Flex, Samsung також демонструє на CES 2024 інші складні та рухомі концепти. Один з них називається Rollable Flex. Це пристрій, який може розширюватися до п’яти разів від початкового розміру, коли його розгортають, як сувій. У Samsung також є пристрій під назвою Flex Hybrid, який може складатися і розкладатися.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: