200 – 500 дол: які смартфони у 2024 році купити за ці гроші

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Можна сказати, що між виробниками смартфонів існує своя війна. Кожен бренд максимально приділяє увагу не тільки преміальним моделям, а й бюджетним. Android Authority якраз зібрали топ про бюджетники, яким можна приділити увагу в поточному році.

До 200 дол (7646 грн) хорошим вибором будуть 3 смартфони. Galaxy A14/A03s пропонують усі плюси іменитого техногіганта – гарний дисплей, автономність на рівні та чудовий софт. Ще один варіант – Motorola Moto G Stylus (2023). Він підійде тим, хто любить стилуси. Серед іншого, тут потужна батарея і спритний чип.

До 500 дол (19115 грн) – Pixel 7a, Galaxy A54 і iPhone SE (2022). У першому випадку новому рівню продуктивності відповідає Tensor G2. У другому відмінний дисплей. У третьому – козирі в компактності та в чипі A15 Bionic, який випереджає можливості конкурентів на Android з аналогічним цінником.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.