Найприкріший недолік смартфонів Samsung Galaxy повертається 2024-го

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Samsung має намір знову відмовитися від чіпів Snapdragon у флагманах Galaxy для більшості країн світу. Про це пише SamMobile.

Реклама

Загалом Samsung відома схильністю суворо ділити своїх користувачів по регіонах. Зокрема, вона довгий час випускала флагмани Galaxy S у двох варіантах: зі швидким та приємним Snapdragon для США, а для решти світу — з гальмуючим та гарячим Exynos. Минулого року компанія вперше відмовилася від цієї практики, але, здається, ненадовго.

Згідно з джерелом, майбутня лінійка Samsung Galaxy S24 знову вийде у двох версіях: на Snapdragon 8 Gen 3 для США, Канади, Японії та Китаю та на Exynos 2400 для всього світу. Винятком буде лише модель Galaxy S24 Ultra, яка оснащуватиметься лише чіпами Qualcomm незалежно від регіону.

Зрозуміло, користувачам з Європи прикро купуватиме південнокорейський флагман з Exynos під капотом, коли у світі існує бажана версія на Snapdragon за ті самі гроші. Реліз лінійки Galaxy S24 очікується 17 січня на заході Samsung Unpacked у Каліфорнії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: