Samsung Galaxy S24 отримає передовий екран OLED М13

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Samsung офіційно підтвердила, що смартфони Samsung Galaxy S24 представлять у ході заходу Unpacked, який відбудеться 17 січня у США.

Реклама

А поки що відомий інсайдер Ice Universe підтвердив опубліковану раніше інформацію про те, що в дисплеях серії Galaxy S24 використовується новий матеріал органічних світловипромінювальних діодів (OLED) під назвою М13, який відрізняється від матеріалу, використаного в серіях Galaxy S23 або Galaxy Z5, випущених у минулому року.

Також відомо, що компанія LG Chem стала новим постачальником A-ETL. A-ETL – це функціональний матеріал, що підвищує ефективність та яскравість екранів.

Очікується, що Galaxy S24 Ultra буде оснащений мобільною платформою Qualcomm Snapdragon 8 Gen3, екраном роздільною здатністю 2K з максимальною яскравістю 2600 кд/м2. Крім 200-мегапіксельної основної камери Samsung Galaxy S24 Ultra також оснащений 3-кратним телеоб’єктивом і 5-кратним телеоб’єктивом.

Ice Universe першим точно розповів про новий тренд на смартфони з екранами-водоспадами, про чубчик в iPhone X, про новий дизайн iPhone 14 з вирізом Dynamic Island і про різні 200-мегапіксельні датчики зображення.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ