Samsung назвала термін виправлення головної проблеми OneUI 6.0 на смартфонах Galaxy

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Samsung уже працює над виправленням OneUI 6.0, з якої зникла найважливіша фіча для смартфонів Galaxy з OLED-дисплеями.

Реклама

Йдеться про захист від вигорання. Раніше Samsung впровадила у свою оболонку непомітну, але вкрай важливу опцію: постійні елементи інтерфейсу – годинник, індикатор сигналу мережі тощо – періодично зміщувалися, щоб уникнути вигоряння матриці на їхньому місці. Зі встановленням OneUI 6 користувачі Galaxy S23 поскаржилися, що захист зник.

Тепер стало відомо, що представник компанії заспокоїв фанатів. Він з’явився на форумі спільноти Samsung у Кореї в гілці зі скаргами на проблеми оновлень і запевнив, що бренд знає про баг із відсутністю захисту від вигорання. За його словами, патч із виправленням має вийти до кінця січня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: