Samsung Galaxy S24 Ultra отримає прокачаний зум

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Напередодні швидкої презентації Galaxy Unpacked у мережі з’являється все більше інформації про майбутні флагмани Samsung. Зокрема, інсайдери вже розкрили всі характеристики, а тепер взялися за програмні фічі.

Реклама

Ми вже знаємо, що Samsung Galaxy S24 Ultra отримає функцію Nightography Zoom і можливість запису відео в 4K зі швидкістю 120 кадрів за секунду. Тепер інсайдер під ніком Ice Universe заявив, що Galaxy S24 Ultra зніматиме краще за торішній Galaxy S23 Ultra за 10-кратного гібридного зуму.

За словами джерела, Samsung Galaxy S24 Ultra буде оснащений чотирма камерами на задній панелі: основною на 200 Мп, надширококутною на 12 Мп, телеоб’єктивом на 10 Мп (3-кратний оптичний зум) і перископічним телеоб’єктивом на 50 Мп (5-кратний оптичний зум). Найімовірніше, зразки знімків, отримані Ice Universe, були зняті за допомогою перископа з роздільною здатністю 50 Мп.

Тепер залишилося дочекатися офіційної презентації, яка відбудеться вже 17 січня.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: