Смартфони

Чутки про Samsung Galaxy S24: що ми знаємо на даний момент

Share

Телефон очікується 17 січня, і різні витоки дають змогу поглянути на його характеристики.

Samsung збирається анонсувати Galaxy S24 на заході Unpacked 17 січня, але ми вже доволі багато дізнаємося про те, чого можна очікувати від телефону завдяки численним витокам.

Рендери та інформація, якими поділився відомий лідер Еван Бласс (якого видалили через позов про порушення авторських прав) і Windows Report, припускають, що S24 Ultra буде доступний у чотирьох різних кольорах: титановий сірий, титановий чорний, титановий фіолетовий і титановий жовтий. Кольори аналогічні тим, що компанія пропонувала в лінійці S23; однак зелений телефон S23 замінюється більш яскраво-жовтим. Рамка S24 Ultra буде виготовлена з титану, тоді як інші телефони лінійки, найімовірніше, будуть виготовлені з алюмінію.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується базової моделі S24 і моделі Plus, вони, як очікується, будуть доступні в кольорах Onyx Black, Marble Grey, Cobalt Violet і Amber Yellow.

Очікується, що телефон Ultra матиме 6,8-дюймовий дисплей QHD+, процесор Snapdragon 8 Gen 3, 23-мегапіксельну фронтальну камеру, а також 12-мегапіксельний надширокий, 200-мегапіксельний ширококутний і 10- та 50-мегапіксельний зум-об’єктиви. Ззаду. Що стосується сховища, ви зможете обирати між моделями ємністю 1 ТБ, 512 ГБ і 256 ГБ, а пристрій матиме батарею ємністю 5000 мАг.

З чуток, стандартний S24 буде оснащений більш мініатюрним 6,2-дюймовим дисплеєм Dynamic AMOLED 2x FHD+, а S24+ матиме 6,7-дюймовий дисплей QHD+. І S24, і S24+ повинні мати основну камеру на 50 МП з підтримкою відео до 8K, а також 30-кратний зум і 2- і 3-кратний телеоб’єктив, що залишає найкращі камери для серії Ultra, як ми бачили в минулому.

Усі три пристрої, найімовірніше, матимуть водонепроникність, а також швидку зарядку, хоча швидкість може варіюватися залежно від моделі.

Великою перевагою телефону є його нові можливості штучного інтелекту. Очікується, що телефон буде перекладати додатки для обміну повідомленнями в режимі реального часу і підтримуватиме понад 12 мов. Очікується, що Ultra також буде використовувати штучний інтелект, щоб поліпшити якість фотографій, а також зробити пошук в Інтернеті більш корисним.

У тепер прихованих твітах Бласса передбачається, що в телефони буде інтегрована модель штучного інтелекту Samsung під назвою “Gauss”, призначена для виконання цих завдань. І S24, і S24+ також будуть підтримувати функції штучного інтелекту Samsung, при цьому основні відмінності між моделями приховані під капотом.

Звичайно, більша частина того, що ми чули досі, – це всього лише чутки. Керівники Samsung лише підтвердили одну нову функцію, аналогічну iPhone: можливість підключення до супутникового зв’язку. Це дасть вам змогу звернутися до служби екстреної допомоги, якщо ви опинитеся без звичайного стільникового зв’язку.

Samsung також демонструє можливість живого перекладу за допомогою штучного інтелекту для телефонних дзвінків, долаючи мовний бар’єр у режимі реального часу. Ця нова функція конкретно не згадувалася в серії S24, але, з огляду на час, ми очікуємо її побачити.

Слідкуйте за всіма новинами 17 січня. Unpacked стартує в Сан-Хосе о 10 ранку за тихоокеанським часом за нашим о 21.00 київським часом.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Все дуже серйозно. OpenAI посилює захист конфіденційності

    В останньому матеріалі видання Vox з'явилася інформація про те, що компанія OpenAI, відома своїми розробками в галузі…

    18.05.2024

    Відомо, що Apple не розповіла про новий iPad Pro

    На початку цього року купив новий MacBook Air. Це була 13-дюймова модель початкового рівня із…

    18.05.2024

    Microsoft випустить нову консоль Xbox у 2026 році

    Інсайдер під ніком TheGhostofHope, посилаючись на кілька "надійних джерел", розповів про плани Microsoft з випуску…

    18.05.2024

    В мережу потрапили шпалери та кольори Google Pixel 9

    Телефони Google Pixel завжди мали чудові шпалери. Перші кілька поколінь дивували нас живими шпалерами, розробленими…

    18.05.2024

    Компанія Apple змінила систему охолодження на новому iPad Pro

    Канал Phone Repair Guru опублікував відео розбирання 13-дюймового планшета iPad Pro, заснованого на новітній SoC…

    18.05.2024

    Samsung Galaxy Z Fold 6 вже протестували в Geekbench

    Майбутній флагманський смартфон Samsung Galaxy Z Fold 6 засвітився у базі синтетичних тестів Geekbench 6…

    18.05.2024