Компактний iPhone SE 2 в працюючому стані на фотографіях

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Одним з найбільш очікуваних смартфонів компанії Apple, поява якого очікується в червні цього року, є iPhone SE 2. Чутки про даний мобільний пристрій ходять вже більше півроку, однак багато які з них збудуться. Сьогодні, 7 травня 2018 року, в мережу виклали фотографії цього телефону в компактному стані, завдяки чому вдалося дізнатися, як насправді виглядає цей апарат.

Як легко можна помітити, компактний iPhone SE 2 володіє лицьовою частиною, яка по загальному дизайну ідентична такій як в iPhone X. Швидше за все, дисплей виготовлений за технологією IPS, а не OLED, але зробити це компанії Apple довелося для зниження вартості кінцевого продукту. Судячи з усього, виробник встановив великий екран в новинку, але при цьому зберіг або лише трохи збільшив розміри попереднього покоління.

Корпус iPhone SE 2, судячи зі знімків, виготовлений з металу, причому він зберіг свою сувору форму. Простіше кажучи, ніякого плавного заокруглення в новинці немає, а в якості матеріалу використовується анодований алюміній, а не хірургічна сталь, як в iPhone X. З огляду на, що на двох фотографіях телефон знаходиться в працюючому стані, це абсолютно точно не фейк.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наявність вирізу в екрані в новому мобільному пристрої говорить про те, що він виявиться сумісно з системою сканування особи Face ID, тобто заміною звичного сканера відбитків пальців Touch ID. Задня кришка телефону, найімовірніше, виявиться металевою, тому як iPhone SE 2 позиціонується під виглядом спрощеної версії iPhone X, а підтримку бездротової зарядки всі виробники впроваджують лише в найдорожчі моделі своїх телефонів. Аналогічним чином повинна поступити і компанія Apple.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.