Apple призупиняє поширення iOS 17.3 Beta 2 через проблему з циклом завантаження

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Через три години після випуску другої бета-версії iOS 17.3 і iPadOS 17.3 Apple вилучила оновлення з Центру для розробників і по повітрю, що означає, що вони більше не доступні для завантаження та встановлення.

Apple видалила бета-версії iOS 17.3 і iPadOS 17.3 після того, як деякі користувачі повідомили, що програмне забезпечення призводить до зависання пристроїв. Згідно з повідомленнями на форумах MacRumors, Twitter і Mastodon, деякі власники iPhone після оновлення виявили, що їхні пристрої застрягли в циклі завантаження.

Єдиним способом вирішення проблеми є відновлення застряглого пристрою, тому Apple відкликала оновлення. Як тільки баг буде виправлено, Apple повторно випустить бета-версію.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Існують повідомлення, які припускають, що помилка циклу завантаження в iOS 17.3 може бути пов’язана з налаштуванням Back Tap. Журнал, яким поділився розробник Гільєрме Рембо (Guilherme Rambo), вказує на те, що налаштування Back Tap спричинило збій його пристрою, і є ще кілька постраждалих користувачів, у яких в тій чи іншій мірі увімкнено Back Tap.

Деякі інші користувачі з увімкненим Back Tap змогли встановити оновлення, а інші, у яких ця функція не була ввімкнена, мали проблеми із завантаженням, тому не зовсім зрозуміло, як до цього причетна функція Back Tap.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.