Резервні копії WhatsApp тепер займатимуть місце в Google Диску

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Готуйтеся прийняти рішення про зберігання даних, користувачі WhatsApp на Android. Скоро резервні копії чатів почнуть пожирати ваші 15 ГБ (або рівень, на який ви перейшли). Ця зміна, яка зараз поширюється на користувачів бета-версії, має торкнутися всіх облікових записів WhatsApp на Android у першій половині 2024 року.

Реклама

Якщо коротко, то:

  • Резервні копії WhatsApp будуть враховані в ліміті зберігання Google Drive . Перевищіть ліміт, і резервне копіювання зупиниться, доки ви не звільните місце.

  • Коли? Користувачі бета-версії почали зіштовхуватися із цим вже з грудня 2023 року. Усі інші розпочнуть у першій половині 2024 року.

За тридцять днів до того, як зміни торкнуться вашого облікового запису, у розділі «Параметри» > «Чати» > «Резервне копіювання чату» з’явиться доброзичливий банер, який нагадає вам про необхідність скоригувати стратегію зберігання.

Альтернативи? Є. Відмовтеся від Google Drive та зберігайте резервні копії чатів безпосередньо на пристрої. Переміщуйте історію чатів між пристроями Android за допомогою сканування QR-коду. Створюйте резервні копії лише текстових даних, залишаючи медіафайли, які займають багато місця.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: