Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 і батарея на 10 000 мАг – нові подробиці про Xiaomi Pad 7 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Те, що Xiaomi Pad 7 Pro надійде на глобальний ринок з глобальною прошивкою, стало відомо завдяки ресурсу GSMChina, що розкопав цю інформацію в коді прошивки HyperOS. У листопаді минулого року почали з’являтися перші витоки щодо заліза пристрою, а тепер стало відомо ще більше подробиць.

По-перше, «серцем» пристрою стане флагманський чіп 2022 Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. По-друге, як дисплей буде використовуватися 10-дюймова LCD-панель з роздільною здатністю 2367 × 1480 пікселів з максимальною частотою оновлення до 144 Гц. Планшету пророкують від 8 до 12 ГБ оперативної пам’яті стандарту LPDDR5 та від 128 до 512 ГБ на внутрішньому накопичувачі типу UFS 3.1.

Головною ж фішкою, про яку стало відомо днями, виявиться ємність батареї та швидкість зарядки Xiaomi Pad 7 Pro. Девайс оснастять ємним АКБ на 10 000 мАг, а швидкість провідної швидкої зарядки становитиме 120 Вт. Нагадаємо, що у нинішнього Xiaomi Pad 6 Pro батарея на 8600 мАг із 67 Вт зарядкою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також є дані, що планшет отримає подвійну основну камеру з датчиком глибини та фронтальну одиночну камеру. За звук відповідатиме система з чотирьох стереодинаміків із підтримкою Dolby Atmos.

Дата виходу та ціна

Презентація Xiaomi Pad 7 Pro має відбутися на початку 2024 року. Спочатку йшлося про перший квартал, але за останніми даними, вихід Xiaomi Pad 7 Pro відбудеться не раніше квітня-червня поточного року. Швидше за все, його покажуть разом із Xiaomi 14 Ultra. Вартість пристрою поки що не розголошується.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.