iPhone 16 не отримає суттєвих змін

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Напередодні 2024 року інвестиційні фахівці Barclays опублікували дослідницький звіт зі своїми очікуваннями щодо майбутніх пристроїв Apple. Аналітики очікують зниження обсягів і асортименту iPhone, а також невеликого зростання продажів Mac, iPad і пристроїв, що носяться.

Реклама

Уповільнення попиту та продуктивність Apple у Китаї викликають стурбованість. Barclays трохи знизив цільову ціну акцій Apple – $161 до $160 за акцію. На думку Barclays, в iPhone 16 не варто очікувати появи будь-яких нових функцій чи оновлень. Аналітики вважають, що наступний iPhone може виявитися повним провалом, внаслідок чого Apple може зіткнутися із уповільненням продажів цього року.

У звіті Barclays також похмуро говориться про обсяги продажів Mac і продуктивність сервісів Apple наступного року. А про Vision Pro взагалі не згадується, можливо, через низькі очікування продажу цього пристрою.

На думку Barclays, прогнозоване зростання сервісів Apple (таких, як iCloud, Apple Music, Arcade та інших) у період з 2024 по 2025 рік може сповільнитися до 8-10% замість попередніх очікуваних 20%. Також прогнозується невелике зниження вартості акцій Apple зі 161 до 160 доларів, як зазначають аналітики.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: