iPhone 16 не отримає суттєвих змін

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напередодні 2024 року інвестиційні фахівці Barclays опублікували дослідницький звіт зі своїми очікуваннями щодо майбутніх пристроїв Apple. Аналітики очікують зниження обсягів і асортименту iPhone, а також невеликого зростання продажів Mac, iPad і пристроїв, що носяться.

Уповільнення попиту та продуктивність Apple у Китаї викликають стурбованість. Barclays трохи знизив цільову ціну акцій Apple – $161 до $160 за акцію. На думку Barclays, в iPhone 16 не варто очікувати появи будь-яких нових функцій чи оновлень. Аналітики вважають, що наступний iPhone може виявитися повним провалом, внаслідок чого Apple може зіткнутися із уповільненням продажів цього року.

У звіті Barclays також похмуро говориться про обсяги продажів Mac і продуктивність сервісів Apple наступного року. А про Vision Pro взагалі не згадується, можливо, через низькі очікування продажу цього пристрою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На думку Barclays, прогнозоване зростання сервісів Apple (таких, як iCloud, Apple Music, Arcade та інших) у період з 2024 по 2025 рік може сповільнитися до 8-10% замість попередніх очікуваних 20%. Також прогнозується невелике зниження вартості акцій Apple зі 161 до 160 доларів, як зазначають аналітики.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.