Samsung планує зосередитися на продуктивності, якості та генеративному ШІ у 2024 році

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Настав новий рік, тож це чудовий час для того, щоб зробити деякі новорічні обіцянки. Samsung погоджується з цим, і компанія оголосила про свої плани голосами співголови та віце-голови Хан Джон Хі та співголови та президента Кюнг Кьє Хьона у спільному новорічному повідомленні.

Реклама

Вони розкрили стратегічні пріоритети Samsung на новий рік, серед яких прагнення до “супер-розривних технологій” для збереження конкурентних переваг у 2024 році та в майбутньому. Samsung хоче посилити свою конкурентоспроможність за рахунок “технологічної переваги та адаптивності до майбутніх змін”.

Керівники підкреслили стратегію “клієнтоорієнтованості” для підрозділів мобільних пристроїв, побутової техніки та програмного забезпечення Samsung, з акцентом на продуктивність і якість. Вони також закликали підрозділ конгломерату, що займається виробництвом мікросхем, посилити свої позиції на ринку шляхом вдосконалення та розширення технологічного розриву з конкурентами.

Крім того, вони закликали до проактивних заходів щодо майбутніх змін у технологічному ландшафті, таких як штучний інтелект, екологічні практики та “інновації в стилі життя”, що б це не означало. Цікаво, що вони закликають до застосування генеративного ШІ в робочих процесах.

З цього приводу в повідомленні йдеться: “Ми повинні революціонізувати те, як ми працюємо, і те, як ми використовуємо наші пристрої, застосовуючи генеративний ШІ в роботі. Відійшовши від пасивної “зеленої” реакції минулого, ми повинні здійснити фундаментальний зсув у мисленні і відкрити для себе “зелені” продукти майбутнього”.

Ми вже очікуємо, що запуск сімейства Galaxy S24 буде повністю присвячений штучному інтелекту, тож ми вже майже висвітлили цю тему з мобільного боку. Ми з нетерпінням чекаємо, що ще придумають різні підрозділи Samsung протягом 2024 року.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: