На рендерах показали преміальний дизайн Samsung Galaxy A55

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Неанонсований Galaxy A55 кілька разів потрапляв у заголовки газет, але якщо ви ніколи не чули про нього, це наступний смартфон середнього класу від Samsung, що працює на одному з його чіпсетів, Exynos 1480.

Реклама

Якщо попередні повідомлення містили інформацію про технічні характеристики телефону, то в останньому з’явилися рендери, що демонструють Galaxy A55 з усіх боків. Зображення, опубліковані Android Headlines, представляють симпатичний Galaxy A55 з металевою рамкою та прямокутним форм-фактором.

Але дизайн телефону не повинен дивувати, враховуючи, що його попередник виглядає майже так само. Пласка металева рамка разом з тонкими рамками надають телефону преміального вигляду.

Рендери підтверджують, що телефон буде доступний щонайменше у трьох кольорах: Awesome Iceblue, Awesome Lilac та Awesome Navy. Поки що не повідомляється, скільки він коштуватиме, але варто згадати, що Galaxy A54 продавався за ціною $450.

Що стосується специфікацій, то попередній звіт припускає, що Galaxy A54 буде працювати на базі процесора Samsung Exynos 1480 у поєднанні з 8 ГБ оперативної пам’яті і, можливо, 256 ГБ вбудованої пам’яті.

Також повідомляється, що телефон матиме 50-мегапіксельну основну камеру, як і Galaxy A54, і акумулятор ємністю 5000 мАг зі швидкістю зарядки 25 Вт, що вже підтверджено завдяки сертифікації 3C.

Це майже все, що ми знаємо про Galaxy A55, але ми очікуємо більше інформації протягом декількох тижнів до його офіційної презентації, яка, ймовірно, відбудеться незабаром після запуску Galaxy S24.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: