Samsung Galaxy S24 буде перекладати розмови у реальному часі

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Південнокорейська компанія Samsung Electronics вирішила впровадити технологію штучного інтелекту у свої смартфони. Незабаром буде представлений флагман сімейства Galaxy S24 з функцією синхронного перекладу мовлення співрозмовника з інших мов, реалізованою за допомогою штучного інтелекту.

Реклама

Як повідомляє Nikkei Asian Review, анонсована в листопаді функція AI Live Translate Call дозволяє перекладати мову співрозмовника з іншої мови з мінімальною затримкою, використовуючи спеціальні локальні апаратні ресурси, що надаються фірмовим процесором Samsung . Раніше подібні рішення покладалися виключно на відправку даних в хмарну систему для обробки і тому не могли забезпечити необхідну плавність і швидкість перекладу.

Функція перекладу, яка базується на системі штучного інтелекту Samsung Gauss, спочатку підтримуватиме англійську та іспанську мови, але пояснюється, що поступово вона буде підтримувати рідну корейську, японську та інші мови. Примітно, що функція синхронного перекладу працюватиме, навіть якщо смартфон на іншому кінці дроту буде іншого бренду і не підтримуватиме екосистему Samsung. Як допоміжна функція, переклад відтворюється рядками тексту на дисплеї смартфона. В ідеалі це рішення дозволить двом людям, які не розуміють мови один одного, спілкуватися по телефону.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: