Користувачі iPhone 15 повідомляють, що після оновлення iOS смартфон перестав виконувати основну функцію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багато користувачів серії iPhone 15 повідомили, що після оновлення до останньої версії iOS 17.2.1 вони не можуть здійснювати дзвінки, про що пише Mydrivers.

Власники iPhone публікують повідомлення про це в соціальних мережах, а також в офіційному співтоваристві Apple, і наразі ця проблема існує тільки на останніх моделях iPhone.

За відгуками користувачів iPhone 15 серії, після оновлення до iOS 17.2.1 не вдається під’єднатися до мереж стільникового оператора, внаслідок чого неможливо здійснювати дзвінки або використовувати мобільний інтернет.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple поки що не відреагувала на це питання. За заявами деяких користувачів, деякі користувачі стільникового зв’язку зв’язалися зі своїми постачальниками послуг і змінили SIM-карти, але цю проблему вирішити не вдалося.

До цього деякі користувачі iPhone заявили, що після оновлення до iOS 17.2.1 їхні телефони стали сильно нагріватися, на що Apple також не відреагувала.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.