Розміри таємничого Samsung Galaxy S24 Ultra Mini порівняли з iPhone 15 Pro Max

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Популярний інсайдер Ice Universe поділився рендерами ймовірного Samsung Galaxy S24 Ultra Mini, демонструючи, який вигляд може мати цей компактний смартфон.

Реклама

За його даними, пристрій отримає 6.2-дюймовий дисплей, що робить його помітно меншим за той же iPhone 15 Pro Max, який має 6.7-дюймовий екран.

На представлених зображеннях видно, що Galaxy S24 Ultra Mini зберігає стильний і сучасний дизайн, характерний для флагманських моделей Samsung.

Очікується, що, за винятком розміру екрана і ємності акумулятора, характеристики “крихти” будуть ідентичні більшій моделі.

Samsung Galaxy S24 Ultra Mini, як передбачається, конкуруватиме з iPhone 15 Pro або вже iPhone 16 Pro.

Зазначимо, що невідомим залишається термін анонсу пристрою – чи покажуть його разом із повноцінним Galaxy S24 Ultra, чи для компакта проведуть окрему презентацію.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: