Найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості: ТОП-6

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Життя сучасної людини складно уявити без телефону. Світові бренди пропонують покупцеві безліч моделей, наділених різноманітними функціями. Але не завжди ціна і якість відповідають одна одній.

“Samsung Galaxy A03” – один з найкращих смартфонів, який ідеально підтримує всі необхідні для сучасної людини функції, але ціна при цьому досить доступна. Завдяки потужному акумулятору, телефон може працювати на одній зарядці кілька годин.

Апарат отримав від виробників великий екран з відмінною роздільною здатністю, хорошу камеру і потужний процесор. Корпус “бюджетника” виконано з якісного пластику, тому він менше мажеться і не ковзає. Серед плюсів також відзначають стильний дизайн, хорошу чутність. Мінусом називають відсутність радіо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще один представник компанії “Samsung” – модель “Samsung Galaxy A12” увібрав у себе все найкраще, що є у сучасних гаджетів. Апарат обладнаний відмінною камерою, яка дає змогу робити якісні знімки та відеоролики. Ще одне нововведення – дактилоскопічний сканер, який вбудований у кнопку живлення. Батарея відмінно тримає ємність, тому заряджати її потрібно один раз на два дні. Серед плюсів слід назвати цікавий дизайн, а мінусом називають відсутність підтримки дводіапазонного Wi-Fi.

Смартфон “Vivo Y31” примітний своїм оригінальним дизайном і багатою комплектацією. Пристрій обладнаний відмінною камерою, потужним процесором і відмінним акумулятором. Мінусом називають надмірно м’який корпус.

Якщо користувач хоче користуватися телефоном, а вдаватися до зарядки лише двічі на тиждень, то найправильніше стати власником “Realme C25S”. Апарат має чудову камеру, що дає змогу робити звичайні знімки та селфі. Автономність – ще один важливий показник. Недоліком називають слабку вібрацію.

Смартфон “Samsung Galaxy A23” за співвідношенням ціни та якості вважається одним із найкращих апаратів на ринку. Новинка отримала від творців відмінний об’єктив і пару датчиків для отримання ефекту глибини. Завдяки хорошому дисплею, картинка виходить соковитою і чіткою. Мінус пристрою – корпус швидко брудниться.

“Redmi 10” – ідеальний варіант для людини, яка хоче бути власником хорошого апарату за доступною ціною. У задній частині корпусу розташовуються камери, які дають змогу робити чудові фотографії, щоправда, тільки за хорошого освітлення. Недоліком називають необхідність у перехіднику.

Коли перед людиною постає питання, який смартфон придбати, є сенс спочатку визначитися з цілями його використання.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.