Стала відома дата презентації смартфона Samsung Galaxy S10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилися нові подробиці про наступне покоління флагманів Samsung – смартфонах Galaxy S10. Інформацією поділився корейський ресурс The Bell.

За даними джерела, Samsung представить Galaxy S10 вже в січні, в результаті «ювілейний» флагман зможе вийти на самому початку 2019 року. В цьому році Samsung Galaxy S9 дебютували на лютневій виставці MWC 2018.

Наступного року Samsung може запустити своїх флагманів раніше, а на Mobile World Congress 2019, яка пройде в Барселоні з 25 по 28 лютого, анонсувати інший давно очікуваний продукт – складаний смартфон з гнучким дисплеєм. Логічно припустити, що місцем анонса Galaxy S10 стане виставка CES 2019, яка пройде з 8 по 11 січня в Лас-Вегасі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з більш ранніми витокам, «ювілейні» флагмани Galaxy S10 і Galaxy S10 + проходять під внутрішньою кодовою назвою Beyond. Нагадаємо, Galaxy S9 називалися до випуску Star, а Galaxy S8 – Dream.

Як очікується, смартфони успадкують екрани Infinity Display діагоналлю 5,8 і 6,3 дюйма, але при цьому зможуть похвалитися інтегрованим прямо в дисплей сканером відбитків пальців. Першим таким смартфоном Samsung може виявитися не Galaxy S10, а Galaxy Note 9, реліз якого очікується восени 2018 року. Також можливе додавання 3D-камери для поліпшеного розпізнавання особи і просунутих анімованих емодзі з доповненою реальністю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.