Витік щодо Samsung Galaxy S24 розкрив ще одне наслідування смартфонів Google Pixel

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Готуйтеся до виходу Galaxy S24, адже наступний флагман Samsung уже майже готовий до повноцінного анонсу та релізу, а витоки про нього з’являються частіше, ніж будь-коли. Остання порція подробиць про функції штучного інтелекту, включно з підозріло схожою функцією від смартфона Pixel 8.

Реклама

@MysteryLupin виявив те, що схоже, є маркетинговим матеріалом, який демонструє кілька ключових трюків ШІ. Live Translate використовує розумні здібності пристрою для розшифровки іноземних телефонних дзвінків у режимі реального часу. Для хитких знімків при слабкому освітленні є функція Nightography Zoom, що використовує ШІ для очищення зернистості з великих планів.

Але найбільш інтригуючим відкриттям є так зване “Генеративне редагування”. Вона до остраху схожа на “Чарівну гумку” від Google, що дає змогу стирати або переміщати об’єкти на фотографіях. Однак, незважаючи на наявність штучного інтелекту в Snapdragon 8 Gen 3, Samsung, як і раніше, вимагає підключення до Інтернету, як і Google.

Позначте свої календарі: за чутками, презентація Samsung відбудеться 17 січня.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: