У смартфонах Samsung Galaxy S24 не буде найочікуванішої функції

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.
Реклама

Ранні чутки вказували на те, Samsung слідом за Apple і Huawei готується до впровадження двосторонньої супутникової комунікаційної системи в свою майбутню лінійку Galaxy S24. Але, судячи з усього, нові флагмани обійдуться без супутникового зв’язку.

За інформацією порталу Wccf Tech, компанія вже розіслала крупним корейським стільниковим операторам тестові зразки Galaxy S24 Ultra. І виявилося, що ці смартфони не мають підтримки супутникового зв’язку.

Є ймовірність, що в тестових зразках смартфона супутниковий зв’язок вимкнули, а Samsung надасть цю функцію у фінальній збірці. Однак, на думку WCCF Tech, найбільш ймовірно все ж те, що компанія вирішила просто відмовитися від цієї функції, що напевно засмутить багатьох користувачів.

Як відомо, підтримка супутникового зв’язку з’явилася в iPhone ще в 2022 році, пізніше її реалізували в iPhone 15. Huawei теж впровадила цю фішку, але пішла далі: її флагмани Mate 60 дозволяють не тільки обмінюватися СМС, але і дзвонити з використанням супутникового зв’язку.

Однак якщо супутниковий зв’язок в iPhone працює лише в США і Канаді, то у випадку з пристроями Huawei вона ексклюзив для Китаю. Тому очікувалося, що якби Samsung реалізувала супутниковий зв’язок у своїх флагманах, ця функція нарешті стала б загальнодоступною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: