Honor дражнить новим офіційним тизером Magic6 Pro: смартфон матиме виріз у формі пігулки, дисплей з вигнутими краями та тонкі рамки

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Honor проводить дводенний захід 10 та 11 січня, на якому підтверджено запуск смартфонів серії Magic6 та операційної системи Magic OS 8.0. Очікується, що серія Magic6 включатиме варіанти Standard, Pro та Porsche Design edition. Про майбутні пристрої просочилося багато інформації. Тепер, напередодні запуску, компанія Honor опублікувала зовнішній вигляд Magic6 Pro на платформі Weibo.

Реклама

Зображення Honor Magic6 Pro, яким бренд поділився на Weibo, демонструє дисплей з вирізом у формі пігулки. Пристрій має чотирикутні вигнуті краї та ультратонкі рамки. Кнопки ввімкнення та регулювання гучності знаходяться на правій грані. Цілком ймовірно, що телефон має більш тонкий дизайн. Окрім цього, тизерне зображення не розкриває жодних додаткових деталей. Серія Honor Magic6 вже відкрита для попереднього бронювання.

На нібито витоку живого зображення Honor Magic6 Pro було виявлено круглий виступаючий острівець на задній панелі, на якому розміщені три датчики камери в трикутному формуванні. Чутки припускають, що пристрій буде оснащений 1-дюймовим 50-мегапіксельним датчиком OV50K у поєднанні з телеоб’єктивом Persicope і надширококутним модулем. Очікується, що майбутній смартфон матиме функцію 3D-розблокування обличчям та роздільну здатність дисплея 2K. Він також буде сертифікований за стандартом IP68.

Повідомляється, що Honor Magic6 Pro буде працювати на базі процесора Snapdragon 8 Gen 3. Він також матиме технологію двосторонньої супутникової зарядки. Сертифікація 3C показала, що смартфон підтримуватиме дротову зарядку потужністю 100 Вт. Він також може мати підтримку бездротової зарядки потужністю 50 Вт.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGIZMOCHINA

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: