Які нові функції з’являться на iPhone у 2024 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У 2024 році користувачі iPhone можуть очікувати на низку нових функцій у межах оновлень iOS 17 і iOS 18.

Велика частина очікується з релізом нової версії операційної системи. Орієнтовно, восени наступного року. Серед нових функцій:

Захист від крадіжки пристрою: Apple представить функцію захисту від крадіжки, яка вимагатиме суворої автентифікації через Face ID або Touch ID для доступу до паролів в iCloud Keychain, перегляду віртуального номера Apple Card, вимкнення режиму “Загублений” та інших дій. Для особливо чутливих операцій, як-от зміна пароля Apple ID, буде додано одногодинну затримку безпеки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Спільні плейлисти Apple Music: Передплатники Apple Music зможуть створювати спільні плейлисти, даючи змогу кільком користувачам додавати, змінювати порядок і видаляти пісні.

AirPlay на телевізорах у готельних номерах: Ця функція дасть змогу користувачам iPhone сканувати QR-код на телевізорі в готельному номері для встановлення з’єднання AirPlay, щоб транслювати бездротовим способом відео, фотографії та музику з iPhone на телевізор.

Встановлення застосунків поза App Store в Європі: Відповідно до Акта про цифрові ринки Європейського Союзу, Apple планує дозволити встановлення застосунків не тільки через App Store на iPhone у країнах ЄС.

Наступне покоління CarPlay: Перші автомобілі з підтримкою нової системи CarPlay від Apple будуть анонсовані в 2024 році. Ця система обіцяє глибшу інтеграцію з панеллю приладів і системами управління кліматом, підтримку декількох дисплеїв на панелі приладів і багато іншого.

Підтримка RCS: Apple оголосила, що підтримає крос-платформний стандарт обміну повідомленнями RCS у застосунку “Повідомлення” на iPhone, починаючи з “наступного року”, що, ймовірно, буде функцією iOS 18.

Розумна Siri: Очікується, що iOS 18 запропонує технологію генеративного ШІ, яка поліпшить роботу Siri і застосунку “Повідомлення” під час відповідей на запитання та автозаповнення речень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.