Samsung випустить доступний смартфон, але він сподобається всім

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Багато бюджетних смартфонів чудово справляються з базовими завданнями, а саме зв’язок (дзвінки, різні месенджери і т. і.) та зберігання даних. Звичайно, такі моделі мають бути доступні, а також досить автономні. Ну і про пам’ять не забуватимемо. Тепер перейдемо до нового гаджета.

Реклама

Корейська виробник Samsung готує до виходу модель Galaxy M15. Це “довгоживучий” бюджетник із напружувальною ціною.

Які характеристики відомі

Частково. Відомо, що смартфон отримає акумулятор ємністю 6000 мАг. Це чудово, але не дивно. На ринку представлено безліч моделей із великим акумулятором. Інші подробиці на межі чуток. Очікується, що новинка може отримати 90-герцевий AMOLED-екран діагоналлю 6,5 дюйма. За продуктивність відповідає SoC Helio G99, а це вже навіть для деяких ігор непогано.

Скільки коштує? І чому тебе напружує ціна?

Вартість пристрою невідома. З одного боку, початкові моделі серії М повинні бути недорогими. З іншого боку, SoC Helio G99 встановлюється в моделі ціною близько 10 тисяч гривень, то ще Samsung ціну “викрутити” може.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: