П’ять нових функцій в iOS 17.2 Beta 4

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple представила четверту бета-версію iOS 17.2, випуск якої заплановано до кінця 2023 року. Це оновлення містить кілька цікавих змін.

У новій бета-версії також є кілька оновлень:

  • Налаштування стандартного звуку. Тепер ви можете змінити стандартний звук для дзвінків і повідомлень. Ймовірно, Apple прийняла цей захід через проблеми з новим тихим звуковим сигналом в iOS 17, який легко пропустити.
  • Загальні плейлисти в Apple Music. Раніше вони вже з’являлися в iOS 17.2, але були видалені зі збірок на даний момент. Ймовірно, Apple не включить цю функцію в релізі цього року.
  • Перегляд гарантії. Розділ налаштувань, де ви можете дізнатися інформацію про гарантійний термін вашого пристрою, тепер називається “AppleCare і гарантія” замість “Дія гарантії”. Вміст розділу залишився колишнім.
  • Запис відео на iPhone 15 Pro. В iOS 17.2 Beta 4 додано попередження про неможливість запису відео у форматі ProRaw на зовнішній накопичувач через низьку пропускну здатність USB-C кабелю.
  • iTunes. У коді нової збірки було виявлено підтвердження того, що Apple забороняє купівлю телешоу і фільмів у додатку iTunes. Весь контент стане доступним тільки в додатку TV.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.