Ми не копіювали дизайн iPhone X, – глава LG

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після офіційної презентації флагманського LG G7 ThinQ глава мобільного підрозділу LG Хван Чон-Хван провів прес-конференцію, де відповів на питання журналістів, що стосуються новинки.

За його словами, вони придумали виріз в екрані задовго до Apple.

Ви копіювали функції Apple iPhone X?

LG планувала дизайн з вирізом ще до Apple. Дисплей може виглядати так само, як і в інших смартфонів, але у нас він має відмінні риси.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чому ви повернулися до LCD після OLED?

Насправді, неправильно говорити, що LG повернулася на LCD, тому що це частина нашої подвійної стратегії. Лінійка G буде дотримуватися LCD-матриць, в той час як моделі V будуть оснащуватися OLED-панелями.

Огляд на LG G7 ThinQ, дивіться відео:

Чому існує різниця в цінах для одних і тих же смартфонів LG, що продаються на рідному ринку і за кордоном?

Один і той же продукт повинен поставлятися з однаковою ціною. Різниця в ціні, якщо така є, існує через відмінності в технічних характеристиках або аксесуарах, таких як навушники.

У G7 не вистачає чогось особливого на тлі конкурентів.

Я припускаю, що ви говорите про смайлики на основі доповненої реальності (доступні на iPhone X). Ці програмні функції можуть з’явитися з оновленням пізніше і будуть доступні як на G7, так і на попередніх моделях, щоб задовольнити попит споживачів, яким потрібно більш тривалий термін служби їх смартфонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.